Saturday, June 24, 2017

Pengalaman Berpraktikal di UiTM Puncak Alam

Assalamualaikum and good day everyone 

Dari dulu aku nak update pengalaman berpraktikal sebagai kaunselor pelatih muda bergetah nie tapi tiada kesempatan untuk meng-update-nya. Sekarang nie, dah free sikit, jadinya ada lah masa untuk menyusun gambar and membina ayat-ayat dramatis bagi mengimbau semula kenangan sewaktu berpraktikal di sana.


Thursday, June 8, 2017

5D4N SABAH TRIP - PART 2

Assalamualaikum and good day everyone !

Mari sambung kisah percutian last minute my best friend and i dekat Sabah bulan lalu. For those yang tak baca lagi Part 1, kena lah baca dulu. Barulah boleh feeling kisah Part 2 nie. Kbai

Boleh klik sini untuk baca part 1 : KLIK

30 APRIL 2017 - DAY 3

As everyone knows, kami tersalah jambatan masa hari pertama tu, so hari ketiga di Sabah nie lah baru kami melawat Jambatan Gantung Tamparuli yang sebenar. Memang indah sungguh jambatan gantung nie. No wonder lah famous.


Thursday, June 1, 2017

5D4N SABAH TRIP - PART 1

Assalamualaikum and good day everyone !

2 bulan dah tak berblogging. So here is my new update about my 5 days 4 nights trip to Sabah. Actually trip nie kira last minute jugaklah. This was supposedly another percutian of 3 kesumats. Tapi Adi kesumat tak dapat join pulak last minute. Memandangkan aku dengan Faries dah beli tiket flight, takkan nak cancel gitue je, ye dakk ?? So kami berdua jelah yang meneruskan percutian nie. Hihi.

28 April 2017 - DAY 1


Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...