Tuesday, June 30, 2015

The Max

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Kali nie nak cerita macam mana aku makan dekat America dulu. Segala teka-teki akan terjawab dalam entri nie. Mohon beri perhatian. Disamping itu, aku akan selang selikan gambar-gambar makanan yang aku makan dekat sana. Sebab everytime i eat, i took picture of it and sent to my parents. Because they were worrying about me not eating anything. lol. I have tons of food pictures in my hard disk.

Friday, June 26, 2015

The Last Week In Milledgeville

Assalamualaikum dan salam sejahtera !

Kali nie nak cerita pulak detik-detik last day dekat Georgia College And State University. Ini merupakan minggu last diri ini berada di GCSU. So nak cerita lah apa yang berlaku sepanjang minggu last tu.

So mari lah cerita daripada hari first minggu itu which started on 8 December, bersamaan hari Isnin.

Masa 8 December, professor aku ada buat makan-makan sikit kat kelas, maklumlah kelas terakhir. Gambar yang nie aku tunjukkan lain kali lah. Malam tu pulak, ada dinner dengan budak-budak dorm. Boleh baca entri sebelum nie. Aku dah updated dah. Tengah malam nya pulak, kafe buat satu makan malam khas di mana it was opened until midnight. Midnight breakfast namanya. Midnight breakfast nie bersempena dengan minggu exam. Sebab tu depa buat.

Sunday, June 21, 2015

Early Christmas Dinner With Wells Family

Assalamualaikum and selamat sejahtera ! 

Pada 8 December 2014, satu lagi dinner telah diadakan. Tapi dinner kali nie diadakan oleh hall tempat yang aku tinggal, iaitu Wells Hall. I've been staying there during my exchange program. It's such a nice hall. During the period, i am glad to be placed at Wells Hall as the people that lives in the dorm were very friendly and funny.

Kalau sesape yang belum baca entri Jelajah Bilik, korang better baca lah untuk melihat keindahan dorm tempat tinggal pelajar-pelajar di sana. Sangat cantik weyh. Environment dia macam hotel pon ada. Boleh klik SINI untuk baca.

Tuesday, June 16, 2015

International Students Farewell Dinner

Assalamualaikum dan selamat sejahtera !

It's gonna be a long post. I warned you. So sape-sape yang malas baca tu, korang tengok jelah gambar erk. Tapi rugilah, sebab korang tak kenal satu persatu kawan aku kat sana. Jadi, cerita dan feeling tu tak sampai.

Sebaik sahaja selesai sesi shooting filem pendek yang aku update tempoh hari, International students farewell dinner took place pada belah malamnya pula. It was held at the Depot on 6th December. The purpose of this dinner is for saying goodbye to those who's leaving. I think more than half of the international students left for the semester.

Psssttt, sampaikan spring semester punya farewell dinner berlangsung masih lagi tak terupdate post for fall semester punya farewell dinner. Dahsyat nya zarep kelembapan engkau dalam menghapdet blog.
Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...