Wednesday, April 29, 2015

Hot Air Balloon Putrajaya - Laman Seni 7 - Mr. Steakhouse

Assalamualaikum and Hi everyone !

14 March yang lalu, dekat Putrajaya ada satu festival, Hot Air Balloon Festival. Melihat rakan-rakan di sekelilingku mengupdate instagram mereka berhashtagkan #KauAda sudah cukup membuatkan diri ini terpanggil untuk ke sana. Maka bertolaklah kami satu kereta yang dipenuhi village people sejati menuju ke Putrajaya.


Thursday, April 23, 2015

Psych Family Day 3.0

Assalamualaikum and Hi everyone ! 

Kita sambung cerita entry lalu. Malam Sabtu tu aku kena balik jugak UPSI sebab ada program keesokkan harinya (8 March2015). Nie aku nak cerita lah program tu. Nama program diberi ialah Psych Family Day 3.0 "Tautkan kasih, Layangkan Sayang".

It is an annual program for Psych UPSI. Last time i had so much fun, that is why i don't want to miss this year punya Family Day. You may click this LINK to feel the happiness i had in Psych Family Day 2.0.

Pagi tu dimulakan dengan senam aerobik yang diketuai oleh junior ku. Aku malas nak ulas lebih mendalam.
Layan gambar-gambar je yerp. Enjoy !

Saturday, April 18, 2015

Dip N Dip - A taste will make you =)

Assalamualaikum and Hi everyone !

Kita rehat dari meng-update cerita America dulu yerp. Penat lah meng-refresh balik minda nie nak ingat benda-benda tu semua. Sekarang nie kita update cerita terkini pulak. Cerita terkini pon dah ada 6 cerita tak terupdate weyh. Stress nya aku bila banyak benda tak selesai. Cerita yang aku nak cerita nie, berlaku awal bulan March lalu. Cerita terkini pon dah lambat satu bulan, acano tu ? Tanpa lengah masa lagi, mari lah kita mula.

Pada 6 March yang lalu, telah tercipta satu lagi rekod di mana diri ini menjejakkan kaki ke Dip N Dip kegilaan ramai itu. Alhamdulillah, dapat jugak merasa Dip N Dip nie diusia muda. Lulz


Saturday, April 11, 2015

My very first Thanksgiving

Assalamualaikum and good day everyone !

Thanksgiving are celebrated at the end of November each year. I am pretty sure that thanksgiving only celebrated in America. I am not going to talk about the history of thanksgiving since you can just google it and get the answer by yourself. Now I'm going to write about my experience celebrating my very first thanksgiving.

Ada benda buruk telah berlaku semasa thanksgiving nie. Yang mana kesannya sehingga ke hari ini rasa menyesal tak sudah. How i wish can turn back the time. Akan ku cuba elakkan benda itu daripada berlaku T__T

Nak tahu apa yang berlaku ? Keep on reading.
Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...