Wednesday, January 29, 2014

Goodbye Semester 2 : Part 2

Assalamualaikum

As i promised before, here is the continue of my semester 2 story... Maaf lambat sikit.. Hahaha

November, 2013

Supposely aku dah balik rumah dah 30 Oktober tu untuk cuti mid sem, tapi aku ada program pulak pagi 1 November tu. So dengan rasa yang amat malas aku pon hadir lah program tu.

Friday, January 24, 2014

Dinner with ZALORA

Assalamualaikum

Awal bulan Januari hari tu, aku dapat jemputan dari pihak ZALORA untuk sama-sama dinner di sebuah restoran Itali di Kuala Lumpur. Dinner tu bertujuan untuk mengumumkan nama pemenang untuk satu contest nie. Ingat lagi tak post yang aku updated dulu pasal cipta satu gaya dari kepala hingga ke kaki menggunakan barang-barang dari jenama RIVER ISLAND ? In case kalau tak ingat, boleh click kat SINI.

Itu sebenarnya merupakan satu contest. Rugi kalau tak masuk. Hadiah dah lah lumayan.

OOTD hari kejadian

Monday, January 20, 2014

Goodbye Semester 2 : Part 1

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, I just finished my first year in UPSI. Sem 2 kali nie sangat lah meletihkan bagi aku. Mana tak letih, sem kali nie aku amik 21 jam kredit kot, itu belum termasuk subjek yang tak kira jam kredit lagi. Perghhh ! fengsannnnn.

So what i did throughout the semester ? Let's begin with the beginning of the sem.

Friday, January 3, 2014

Happy new year !

Assalamualaikum

It's 2014 already. 2013 has given me so much bless throughout the year. The most i can remember is the day when I got the chance to study again. I am so thankful to Allah, Alhamdulillah. I feel very blessfull at that moment.
And now i almost finished my first year. Yeayy !

I'm not going to highlight all the story that happened to me in 2013 bcoz basically you can read all the stories in Contoh Karangan A+ section right side of your laptop screen. So don't be lazy okey ? Hahahaha =D

I'm going to turn 21 this year. Hopes it will be my lucky number.

PESANAN PENAJA


I hope 2014 will be a great year for me, granted with love, many happy news, joy, prosperity and may this new year brings all the crazy colors and fun in my life !! I wish you guys a happy new year and have a wonderful year ahead to spend !!

4 papers left, i can't wait to finish it !! =D
Yang baik datang dari Allah, yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim.

See ya !

Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...