Sunday, June 30, 2013

Puding roti bersama sos kastad

Assalamualaikum

Kali nie nak share macam mana nak buat puding roti bersama sos kastad.


Wednesday, June 26, 2013

Wordless Wednesday #2 : Keywords Pencarian Blog

Assalamualaikum

Not really wordless wednesday, but do enjoy the pictures =)

Parah, nasib baik aku tak mengandung -____-'

Serbuk kari babas kot -____-'

Dah sangap sangat erk ? 

Aku ke ? Macehhh , mmuahhh ! ^__^

Masih boleh -____-
Kalau Ning Baizura dengar boleh menangis kot *flip hair*

Well, semua orang ada jerawat -____- 

Naik tingkat 88, terjun. Naik balik, terjun lagi.

Dekat atas bumbung kot O___O

Maaf, saya tidak memaparkan sebarang tips jagaan kebersihan alat sulit wanita. Even jagaan kebersihan alat sulit lelaki pon aku tak pernah buat lagi -___-

PESANAN PENAJA


" Terima kasih kerana singgah blog nie dan memeriahkan keywords pencarian blog aku =D "

Aku akan sentiasa updated post nie kalau ada lagi keyword yang kelakar dan kontroversi =)
Yang baik datang dari Allah, yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim.
See ya !

Sunday, June 23, 2013

Roti Nan Cheese yang enak

Assalamualaikum

Kali nie bukan nak share resepi ke apa, cuma nak share pengalaman makan roti nan cheese yang enak dan marbeles, itu saja. Saja nak buat korang terliur, hahahahahaha .....

Aku ada terbaca salah satu blog yang aku follow nie, tapi malangnya aku lupa siapa. Tetapi isi penting blog itu aku hafal pulak, pelik. Isi penting nya "Berdekatan Hotel Lotus, Jalan Medan Tunku"

Ini lah dia roti nan cheese , sangat menggiurkan bukan ?

Tuesday, June 18, 2013

Sungai Inki, Kalumpang Selangor

Assalamualaikum 

Benda nie dah berlaku 8 hari yang lalu tapi baru terhegeh-hegeh hapdet sekarang. Boo zarep booooo.

Sungai Inki nie terletak di sempadan antara Selangor dengan Perak, so memang dekat lah dengan UPSI. Pergi dengan classmates dengan menaiki dua buah kereta.

Gambar pendahuluan ~

Thursday, June 6, 2013

Masquerade (PSYCH Dinner)

Assalamualaikum 

Finally, dapat jugak updated blog nie. Dah jawab dua paper, TITAS dan Pengajian Kenegaraan. Susahnya macam taik, nampak macam kecik tapi bila dah di lenyek-lenyek jadi besar pulak. Lepastu berbau. Perghh terbaik. Dah kenapa samakan exam dengan taik nie ? Abaikan.

Okey kali nie aku nak cerita dinner yang aku pergi 31 May yang lalu. First time pergi dinner-dinner ber-tema nie, so agak jakun sikit. Sebab tu baju, topeng and segala macam benda aku beli awal-awal. Semua stok-stok Times Square je, itu je tempat feveret shopping aku kat dunia nie. Walaupon belum teroka lagi dunia nie tapi nak jugak letak Times Square sebagai tempat shopping feveret. Lantak arr.

Ma outfit 

Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...