Thursday, December 20, 2012

2 tahun sudah

Assalamualaikum 

I should be posting this post on 16th December . Tapi aku terpaksa beri laluan kepada entri pasal Langkawi terlebih dahulu . It has been two years right now , agak lama jugak aku dalam dunia blogging nie . Tak sangka jejakakaula dah 2 tahun umurnya , walaupon di awal penubuhannya tersangatlah noob namun kini tidak lagi ( Harap-harap macam tu lah ) .

Apa yang aku harapkan dari pembaca di luar sana ialah teruskan menyokong blog jejakaula biarpon menjadi silent reader sekalipon . Aku akan cuba mengistiqamahkan diri untuk hapdet blog nie at least 5 post setiap bulan . Itupon kalau aku ada benda nak cerita , kalau takde korang tunggu jelah yerp .

PESANAN PENAJA 


" Happy two years blogging =D "

Yang baik datang dari Allah , yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim .

See ya !

Monday, December 17, 2012

Langkawi : Day 4

Assalamualaikum

Seriously , bila dah dekat hari last nie , malas pulak aku nak menaipnya pon . Hari last day di Langkawi tak banyak tempat pon kitorang pergi , It's shopping time bebeh !


Friday, December 14, 2012

Langkawi : Day 3

Assalamualaikum 

Siap jugak post untuk hari ketiga nie . Hari ketiga nie pon boleh tahan panjang lebarnya . So harap boleh sabar dengan celoteh dan gambar-gambar yang bakal aku paparkan . 


Tuesday, December 11, 2012

Langkawi : Day 2

Assalamualaikum 

Hari kedua punya cerita would be soo panjang lebar dan akan dipenuhi dengan banyak gambar . So masih nak teruskan ?


Kalau masih , jom mulakan !

Saturday, December 8, 2012

Langkawi : Day 1

Assalamualaikum 

Alhamdulillah , selamat tiba di Selangor jam 6.30 pagi semalam . Penat sangat badan nie . And now aku nak ceritakan pengalaman 4 hari 3 malam aku kat Pulau Langkawi secara detail . So for those yang rasa annoyed dengan banyak gambar or rasa tak sanggup nak baca post panjang-panjang , di nasihatkan supaya beredar sekarang . Terima kasih .

Ke nak aku buat tutorial macam mana nak keluar dari blog jejakakaula nie ?


Okey kepada sesiapa yang dah tak sabar tu , jom mulakan =)

Sunday, December 2, 2012

Preparation , perlu ke ?

Assalamualaikum 

Jangan terperanjat , jangan terkejut opocot , yes , anda berada di tempat yang betul . Anda sedang berkunjung jejakakaula.blogspot.com . Cuma berlaku sedikit perubahan terhadap blog ini . Jadi teruskan membaca , majulah jejakakaula untuk Zharif Azis ! Eh ?

Alhamdulillah setelah sekian lama aku merancang , akhirnya hari nya sudah pon tiba . Hari nie , tanggal 2 disember 2012 , aku akan berangkat ke Pulau Langkawi . Ceyhh , nak pergi Langkawi je pon tapi perkataan berangkat tu macam nak pergi haji je . Pelisss lah zarep ( Tangan di dada mata ke atas )

Perlu ke tayang berapa beg yang di bawak ?
Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...